Keresés az oldalon

Elérhetőség

8900 Zalaegerszeg Gazdaság út 70.
Telefon: 92/599-238 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kertészeti Centrumunkat 15 évvel ezelőtt azért kezdtük építeni, hogy magas színvonalú szolgáltatással szakértő, megbízható kertészei legyünk „zöld ujjú” partnereinknek. Apátfa Kő és Kertcentrum néven működő kertészeti árudánkban mindent megtalál, ami jól művelt kertjéhez szükséges, a burkoló kövektől, a fajátékokon át a cserepekig, organikus növény tápokig, és természetesen a dísz és gyümölcstermő növényeket, de gyógy-zöldség és fűszernövényeket is.

Kertészet:
A kertészetünkben minden típusú kerthez, méretét és stílusát tekintve, megtalálható az összes kellék. Az összes szükséges termék, ami a kertből és a kertbe való. Forgalmazunk dísznövényeket, gyümölcs, fűszer és egyéb haszonnövényeket, faárúkat, faházakat, faburkolatokat, termésköveket, sziklákat, térburkoló köveket, kőápoló anyagokat, cserepeket, dézsákat, virágládákat, virágföldeket, komposztot, kéregmulcsot, növényvédő szereket, műtrágyákat, szakkönyveket. Talál nálunk kerti hangulatokat, kap jó tanácsokat, jó szavakat és mosolyt.

Kertészeink:
Kiskereskedelmi egységünkben 4 kertész szakember szolgálja az érdeklődő vásárlóink igényeit. A kertész, vagy kertészkedő vásárlóink minden megvásárolt árú mellé jó tanácsot és ötleteket kapnak nálunk.

Kertészeti áruda:
Kereskedésünk nem „csupán” kertészeti áruda, hanem egy kő és kertcentrum. Szlogenünk is ezt tükrözi TÉR*KŐ*KERT. Tehát minden, ami a kertbe való. A szó jó értelmében viszont egy hagyományokat tisztelő és hagyományos kertészeti áruda, ahol a kert, a növény és a vásárló a legfontosabb.

Kertépítés:
Visszatérő és betérő vásárlóink, érdeklődők, akik kertépítéssel foglalkoznak hobbi szinten, de profi kertépítők is megtalálják, amit keresnek. Mikor betér hozzánk, és nem találja álmai növényét a kertépítéshez, kérjük jelezze és a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük Önnek! Szakértő kivitelező partnerünk a Naste Bau Kft.

Faiskola:
Kő és Kertcentrumunkban saját faiskolánk termékeit forgalmazzuk és ajánljuk vásárlóink figyelmébe. Amit nem termesztünk azt a legnevesebb magyarországi, nyugat-európai, vagy mediterrán faiskolákból szerezzük be.

Díszfaiskola:
A kínált örökzöldek és díszcserjék jó részét a saját faiskolánkban a Kovács Díszfaiskolában állítjuk elő, immár 25 éve.

 

 

Telephely:

8900 Zalaegerszeg, Gazdaság u. 70.

Posta és számlázási cím:

Nastebau Kft.
8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth u. 71.

Telefon: 92/599-238
Fax: 92/599-239
Mobil: 30/356-3971
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedvezmény - Törzsvásárlói- és Ajándékkártya